Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

''ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ''...

SHARE
Ανάμεσα στους πιο όμορφους ανεξερεύνητους προορισμούς της Μεσογείου ανακηρύσσει η βρετανική Telegraph τα Κουφονήσια...
Η εφημερίδα φιλοξενεί ένα εκτενές δημοσίευμα για το νησιά και παραθέτει έναν οδηγό με όλες τις πληροφορίες για τις παραλίες, το φαγητό και τη διαμονή στο Άνω Κουφονήσι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως αυτό που κάνει τα Κουφονήσια ξεχωριστά είναι η άμμος, η θάλασσα και ο ήλιος που θυμίζουν την Ελλάδα της δεκαετίας του 60'.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα χρώματα της θάλασσας και της αμμουδιάς που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από παλέτες ζωγράφων.

«Κρυμμένα ανάμεσα στα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, τη Νάξο και την Αμοργό, τα Κουφονήσια αποτελούνται από δύο μικρά νησάκια. Το Άνω και το Κάτω Κουφονήσι που χωρίζονται από τη θάλασσα. Το κάτω Κουφονήσι παραμένει ακατοίκητο, ενώ στο άνω οι 366 ντόπιοι ζουν κυρίως από την αλιεία», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας ενώ λίγο πιο κάτω προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν περισσότερα σκάφη από τους κατοίκους.

Στο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας δίνεται ιδιαίτερη σημασία στους χαλαρούς ρυθμούς ζωής στο νησί ενώ τονίζει πως είναι το κατάλληλο μέρος για να επαναφέρουν οι τουρίστες το βιολογικό τους ρολόι.

Στο δημοσίευμα παρατίθενται και κάποια ιστορικά στοιχεία για το νησί αλλά και πληροφορίες για το πως θα καταφέρει κάποιος να φτάσει σε αυτό. 







SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: