Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Υπολογίστε με ακρίβεια πόσο φόρο ακινήτων θα πληρώσετε

SHARE
Τα εκκαθαριστικά για το νέο Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων καταφθάνουν. Ο νέος φόρος αντικαθιστά το «χαράτσι» που επιβαλλόταν μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και θα είναι χαμηλότερος για όσους διαθέτουν ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα (μονοκατοικίες, διαμερίσματα) αλλά και για τους μεγαλοϊδιοκτήτες με μεγάλη ακίνητη περιουσία. Περισσότερο φόρο θα πληρώσουν όσοι διαθέτουν συνδυασμό ακινήτων, που αποτελείται από ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, αγροτεμάχια και οικόπεδα των οποίων δεν έχει εξαντληθεί ο συντελεστής δόμησης.
Ένα ηλεκτρονικό εργαλείο για να υπολογίσετε εύκολα, απλά και γρήγορα το φόρο ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) που προκύπτει για την ακίνητη περιουσία σας έχει δημιουργήσει το money-money.gr.
Τα ηλεκτρονικά αυτά εργαλεία υπολογίζουν με ακρίβεια το φόρο ακινήτων, με βάση τα στοιχεία (έκταση, θέση κ.λπ. τα οποία εισάγετε σε μια απλή φόρμα υπολογισμού.
Υπολογίστε το φόρο για τα κτίσματα εδώ.
Υπολογίστε το φόρο για τα αγροτεμάχια εδώ.
Υπολογίστε το συμπληρωματικό φόρο ακινήτων εδώ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: