Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ...

SHARE
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Στα δεδομένα που επιβάλουν οι καιροί της οικονομικής κρίσης κινείται ο Αντώνης Σαμαράς εγκαινιάζοντας αύριο στην Θεσσαλονίκη την ΔΕΘ με μικρό αριθμό απο εκπροσώπους της κυβέρνησης...καθώς μπαίνει φραγμός στα κυβερνητικά πανηγύρια όπου... 
παλαιότερα συνηθίζονταν στην συμπρωτεύουσα!
Έτσι με  εντολή Σαμαρά η κυβερνητική αποστολή έχει περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό και υπουργοί και υφυπουργοί ειδοποιήθηκαν να μην “ανέβουν” στην Θεσσαλονίκη!

Στις 10:00 θα εγκαινιάσει την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός στην αίθουσα “Corona” του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Στις 12:45 θα προεδρεύσει σύσκεψης με επιστημονικούς φορείς της πόλης στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης
Ο Αντώνης Σαμαράς όπως πληροφοπηθηκαμε δεν θα σταθεί μόνο στον απολογισμό του έργου της κυβέρνησή του, αλλά θα αναφερθεί και στο “όραμά του για ένα μέλλον, απαλλαγμένο από μνημόνια”...στην ομιλία του θα είναι φυσικά η αποτροπή της εξόδου από το Ευρώ, η σταθεροποίηση της χώρας και το επενδυτικό ενδιαφέρον που επιδεικνύεται από διάφορες πλευρές θα τονίσει τέλος ότι η προοπτική του πρωτογενούς πλεονάσματος ανοίγει το δρόμο για την άρση αδικιών που επέβαλε το μνημόνιο.
Με τα βλέματα στραμένα στην ομιλία του Αντώνη ΣΑΜΑΡΆ αύριο...
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: