Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΙΣ 24-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...

SHARE
Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας την Τρίτη και την Τέταρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, μέσα σε μια εβδομάδα κατά την οποία θα βρίσκεται στη χώρα μας η τρόικα, ...
προκήρυξε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, κατά τη προγραμματισμένη συνεδρίασή του το Σάββατο.
Στην σχετική ανακοίνωσή του, το συμβούλιο της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής ομοσπονδίας των εργαζομένων στο «στενό» δημόσιο τομία κάνει λόγο για «συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές κυβέρνησης και τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος και πλήττουν τους δημόσιους υπαλλήλους».
Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ αναφέρεται σε «απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και καταδίκη χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα και απόλυση.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται Γενική Απεργία σε συνεννόηση και συνεργασία με τη ΓΣΕΕ, με διοργάνωση «πανεργατικού συλλαλητηρίου» στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10.30 το πρωί.
Τη δεύτερη ημέρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί «αντιφασιστικό συλλαλητήριο» των Συνδικάτων ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ, στην πλατεία Συντάγματος στις 6 το απόγευμα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: