Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 62 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013 - 2016...

SHARE
Επενδύσεις ύψους 38,9 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλονίκη και 23 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλία προβλέπει το εγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας για την περίοδο 2013 - 2016...

Όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια των δύο Εταιρειών Παροχής Αερίου, Roberte Kesteman, στα εγκαίνια του περιπτέρου τους στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για το διάστημα 2013 - 2016 η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης προγραμματίζει την κατασκευή 104 χλμ. δικτύου, εκ των οποίων τα 35 χλμ. κατασκευάζονται μέσα στο 2013, ενώ για τη Θεσσαλία το ίδιο διάστημα προγραμματίζει την κατασκευή 96 χλμ. δικτύου, εκ των οποίων τα 32 χλμ. κατασκευάζονται μέσα στο 2013.
Η κ. Kesteman αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου του φυσικού αερίου τόσο στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης όσο και στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι ΕΠΑ σημείωσαν εντυπωσιακή πορεία από την έναρξη λειτουργίας τους ως σήμερα, σημείωσε η κ. Kesteman, αναφέροντας ενδεικτικά ότι ο  αριθμός των νέων αιτήσεων ξεπέρασε τις 1.000 ανά μήνα την καλοκαιρινή περίοδο και αναμένεται να αυξηθεί τους φθινοπωρινούς μήνες.
Την ικανοποίηση του για τους ρυθμούς ανάπτυξης της χρήσης του φυσικού αερίου εξέφρασε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο περίπτερο των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: