Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτε καλά ρε; Ποιος ηλίθιος έβαλε πρόστιμο στον Βαρδινογιάννη; Τι τον περάσατε; Για κουλουρά;

SHARE
Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ.Θεοχάρη. Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ από έναν.. αχάριστο εμετικό και ανήθικο υπάλληλο με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων. (για ψιλουπήδημα δηλαδήΤο πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα τον κορυφαίο διαπλεκόμενο επιχειρηματικό παράγοντα της χώρας Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο.
Τελικά οι υπηρεσίες του κ. Θεοχάρη διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο επεβλήθη με βάση νόμο που δεν ισχύει και για αυτό προχώρησαν τάχιστα στην ακύρωσή του πριν εκραγεί ο …ευεργέτης τους.Ο κόκκινος συναγερμός έληξε αλλά, η επιβολή και μετά από λίγες μέρες η ακύρωση του προστίμου δείχνει τι εστί …ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και γενικότερα την κυβέρνηση .Γιατί αν το πρόστιμο είχε επιβληθεί σε κανένα ταλαίπωρο επιχειρηματία τότε θα τον έστελναν αμέσως στον Κορυδαλλό χωρίς να κάνουν τον κόπο να εντοπίσουν τα κενά της νομοθεσίας.

SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: