Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

''ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΜ''....

SHARE
Την αντίθεσή του στο προωθούμενο πάγωμα των ΑΦΜ για επιχειρήσεις που δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), κάνοντας λόγο για «αιφνίδιο φορολογικό θάνατο»...

«Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, όπου όλες οι επιχειρήσεις δίνουν τον αγώνα τους μετά από πολλές προσπάθειες και ρυθμίσεις, για να ανταπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις τους, η σχεδιαζόμενη απενεργοποίηση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου, στην ουσία επιφέρει τον αιφνίδιο φορολογικό θάνατο μιας επιχείρησης, καθώς χωρίς την "ταυτότητά" της παύει να λειτουργεί», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στον ΕΣΠ γεννάται η υποψία ότι «επιχειρείται συνολική αλλαγή των δεδομένων της αγοράς, μέσα από ένα συστηματικό πογκρόμ των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, που αντί να ενισχύονται μέσα στην κρίση, αντίθετα εξοστρακίζονται».
«Το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται την οικονομική, λόγω μακροχρόνιας κρίσης, δυσπραγία των επιχειρήσεων, να εστιάσει αποτελεσματικά στον εντοπισμό της μεγάλης φοροδιαφυγής και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την δημιουργία ενός κατάλληλου περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα μπορέσει να επιβιώσει και να αναπτυχθεί και πάλι η εμπορική δραστηριότητα», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Πηγή : naftemporiki.gr 
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: