Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...

SHARE
Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει η Χρυσή Αυγή κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που, ...
όπως σημειώνει, συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας εναντίον του κόμματος.
Στην αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η Χρυσή Αυγή τονίζει μεταξύ αλλων πως μεγάλος αριθμός δημοσίων προσώπων τις τελευταίες ημέρες διέπραξαν με τις δηλώσεις τους το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες και διχόνοια οδηγώντας σε πληθώρα επιθέσεων εναντίον γραφείων του κόμματος.
«Σε αυτή την εκστρατεία λασπολόγησης του κόμματος και αποσταθεροποίησης της χώρας προεξάρχουν με δηλώσεις και πράξεις τους ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας», προσθέτει.
Επίσης η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως κανένα ΜΜΕ δεν δίνει βήμα σε εκπρόσωπο του κόμματος ενώ κάνει λόγο για ένα «άνευ προηγουμένου παραλήρημα ψευδών και εμπρηστικών δηλώσεων σχετικά με το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα και το κίνημά μας».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: