Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

H επικείμενη "κρίση" την 21-22 Ιανουαρίου...

SHARE

ΑΝΕΒΗΚΕ πρόσφατα στο youtube μια συνέντευξη του πρώην υπουργού του Κλιντον, Κόλιν Πάουελ στο τηλεοπτικό σταθμό NBC για τις προσδοκίες κλπ. του κόσμου για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Κάποια στιγμή στο 2.40 της συνέντευξης ο Πάουελ αναφέρει για μια επερχόμενη κρίση που πρόκειται να συμβεί την 21-22 Ιανουαρίου αλλα ακόμα δεν γνωρίζουν κάτι γι αυτή.Τι άραγε να σημαίνει αυτή η "κρίση" που ανεφερε? Τι να ετοιμάζουν πάλι ρε παιδιά οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι?το βίντεο είναι εδώ http://www.youtube.com/watch?v=d0bN-jnpQXA . Το βίντεο είναι 10λεπτο αλλά αξίζει τον κόπο!
Σίγουρα δεν είναι τίποτα τυχαίο δεδομένου ότι ο Πάουελ παρά τα ψέμματα που μας πότισε επι Προεδρίας Μπους για τα στρατεύματα στο Αβγανιστάν μετά εμφανίστηκε υπέρμαχος υποστηρικτής του Ομπάμα πιθανόν για να εξασφαλίσει κάποιο πολιτικό του μέλλον! Ωστόσο η κρίση ήταν το κερασάκι στην τούρτα των πολιτικών που χειροκρότησε ο ίδιος και σήμερα κατορθώνει να κρυφτεί πίσω απο τις εξελίξεις εκτός αν υπήρξε έντονη αυτοκριτική και κάποια στιγμή κοιτάχτηκε στο καθρέπτη...Τα συμπεράσματα δικά σας!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: