Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΗΤΕΙ Ο ΛΕΤΑ...

SHARE
Την επείγουσα ανάγκη να ακολουθήσει η Ευρώπη με γοργά βήματα την οδό της ανάπτυξης, επεσήμανε...
από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα.
«Η ανάπτυξη, τώρα που αφήσαμε πίσω μας τις γερμανικές εκλογές, πρέπει να επιστρέψει στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής», υπογράμμισε ο Λέτα, σημειώνοντας ότι χρειάζεται μια νέα ευρωπαϊκή προσέγγιση καθώς «εάν Ευρώπη σημαίνει μόνο φόρους, λιτότητα, ύφεση, χωρίς κανένα φως στην άκρη του τούνελ, είναι αδύνατον να πείσουμε τους πολίτες να συμφωνήσουν να κάνουν τις αναγκαίες θυσίες».
Σύμφωνα με τον Ιταλό πρωθυπουργό, η φοροδιαφυγή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα του ενώ σε ό,τι αφορά στην ανάγκη τόνωσης της οικονομίας, υποσχέθηκε ότι σύντομα πρόκειται να μειωθούν οι φόροι που καταβάλλουν οι εργοδότες.
Καταλήγοντας επανέλαβε πως η υπόθεση της έκπτωσης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα επηρεάσει το μέλλον της κυβέρνησής του καθώς είναι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουν να βρεθούν κατάλληλες λύσεις που να ευνοήσουν τον σεβασμό του κράτους δικαίου αλλά και την εξασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας.
Πηγή: ΑΜΠΕ
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: