Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων πληρωμής θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου Από 22 έως 1.320 ευρώ ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα κυμαίνονται τα ποσά των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν για το 2015 όσοι κατέχουν ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010. Για τα ΙΧ που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας θα υπολογιστούν με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2015 θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου, αλλά για τον ακριβή υπολογισμό των τελών που θα κληθείτε να πληρώσετε, το money-money.gr σχεδίασε και έθεσε στη διάθεσή σας ένα ειδικό «εργαλείο». Αρκεί να εισάγετε πληροφορίες για το πότε αποκτήσατε το ΙΧ σας και πόσα κυβικά είναι ο κινητήρας του ή πόσες είναι οι εκπομπές ρύπων (διοξειδίου του άνθρακα). Αμέσως, θα λάβετε απάντηση για το ποσό που θα υποχρεωθείτε να καταβάλετε. Υπολογίστε εδώ τα τέλη κυκλοφορίας για το δικό σας αυτοκίνητο

SHARE

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων πληρωμής θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου

Από 22 έως 1.320 ευρώ ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα κυμαίνονται τα ποσά των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν για το 2015 όσοι κατέχουν ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010.

Για τα  ΙΧ που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας θα υπολογιστούν με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.
 Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2015 θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου, αλλά για τον ακριβή υπολογισμό των τελών που θα κληθείτε να πληρώσετε, το money-money.gr σχεδίασε και έθεσε στη διάθεσή σας ένα ειδικό «εργαλείο».  
 Αρκεί να εισάγετε πληροφορίες για το πότε αποκτήσατε το ΙΧ σας και πόσα κυβικά είναι ο κινητήρας του ή πόσες είναι οι εκπομπές ρύπων (διοξειδίου του άνθρακα). Αμέσως, θα λάβετε απάντηση για το ποσό που θα υποχρεωθείτε να καταβάλετε.

Υπολογίστε εδώ τα τέλη κυκλοφορίας για το δικό σας αυτοκίνητο
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: