Σάββατο 12 Απριλίου 2014

"ΤΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠPΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ" ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ"

SHARE
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Με θετικά σχόλια σχολίασε την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές ο πρόεδρος του Ελληνο-αμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος ενώ τόνισε ότι το... μεταρρυθμιστικό έργο πρέπει να συνεχιστεί και... μάλιστα να ενταθεί γιατί το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από τις παθογένειες που μας οδήγησαν στην κρίση.
Το Ελληνο-αμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο θωρεί: ότι η "Ελλάδα άνοιξε τους ορίζοντές της στις αγορές" ενώ ο πρόεδρός του κ. Σίμος Αναστασόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: 
  
"Μετά από 4 χρόνια δύσκολης δημοσιονομικής προσαρμογής, με τη συνεισφορά και τις προσπάθειες σύσσωμης της επιχειρηματικής κοινότητας και της κοινωνίας, η χώρα αποκατέστησε την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία της και κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη των αγορών.
Η σημερινή εντυπωσιακή επιτυχία που είχε η έκδοση του πενταετούς ομολόγου, με την μεγάλη υπερκάλυψη και το ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο σε σχέση με το ύψος του δημοσίου χρέους, απέδειξε ότι η οικονομία μας είναι στο σωστό δρόμο και οι προοπτικές για το μέλλον είναι αισιόδοξες.
Είναι σαφές ότι το μεταρρυθμιστικό έργο πρέπει να συνεχιστεί και μάλιστα να ενταθεί γιατί το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από τις παθογένειες που μας οδήγησαν στην κρίση".
Πάντως είναι αλήθεια λέμε εμείς ότι:... "θετικά" σχολίασε  ο διεθνής τύπος την... έξοδο της Ελλάδας στις αγορές χαιρετίζοντας ουσιαστικά την προσπάθεια της Ελλάδας δεν μένει όμως  να... μετακυλίσει και στην πραγματική οικονομία...
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: