Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

SHARE
ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Παραλύουν σήμερα, Τετάρτη ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξανΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Το απεργιακό συλλαλητήριο... 
των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10:00 στην Ομόνοια.
Κλειστός θα είναι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα από τις 10:00.
Κλειστά, λόγω συμμετοχής στην απεργία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, θα παραμείνουν τα φαρμακεία στο λεκανοπέδιο. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.
Το νοσοκομεία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.
Δάσκαλοι και καθηγητές, εργαζόμενοι σε τράπεζες, εφορίες, πολεοδομίες και στην τοπική αυτοδιοίκηση θα συμμετάσχουν στην απεργία.
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας έχουν κηρύξει απεργία και για την Τρίτη.
Δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στις πτήσεις, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να μην απεργήσουν.
Τα μέσα μαζικής μεταφοράς

- Το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ θα κινηθούν κανονικά λόγω της επίταξης των εργαζομένων. Ωστόσο, το Μετρό θα φτάνει μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών.

- Τα τρόλεϊ δεν θα κινηθούν καθόλου, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία

- Τα μπλε λεωφορεία θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Δηλαδή θα κινηθούν από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

- Δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των τρένων (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) και του Προαστιακού λόγω της συμμετοχής στην απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: