Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

SHARE
Του Σωτήρη Μ. Τζούμα
Θέλει και να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ!!  Μα πώς; Με ποιά προσόντα; Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται ως κόμμα, κατώτερο των περιστάσεων! Σκέτη απογοήτευση! Δεν είναι ικανό ούτε ένα ψηφοδέλτιο να... 
καταρτίσει  στην ώρα του, χωρίς να προκαλέσει πολιτικό πανικό !!

Η απόσυρση της Σαμπιχά Σουλειμάν, από την υποψηφιότητα ως Ευρωβουλευτή, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση του σήμερα, που αποτελεί την  εν δυνάμει κυβέρνηση της επόμενης ημέρας, είναι ενεργούμενο των περιστάσεων και δεν έχει δική της σταθερή γραμμή!  Μόλις το  πανίσχυρο τουρκικό προξενείο της Θράκης, που κινεί παρασκηνιακά τα νήματα στην ευαίσθητη αυτή ακριτική περιοχή,προέβαλε αντίρρηση για την εν λόγω υποψηφιότητα, την απέσυραν αμέσως, με αιτιολογίες φτηνές!

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,αποσύρθηκε όπως όλα δείχνουν,  διότι αυτό  απαίτησε το τουρκικό προξενείο! Και αυτό γιατί; Διότι  δεν την ήλεγχε τόσο όσο θα ήθελε,  αλλά κι επειδή λέγει αλήθειες που πονούν τους Τούρκους και αποκαλύπτουν το ρόλο τους στην περιοχή!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πως δεν διαφέρει από τους άλλους !
Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα, δεν αρκούν για να κάνει τη διαφορά και να πείσει το λαό ότι αποτελεί μία αξιόλογη εναλλακτική λύση!
Γιαυτό θα πρέπει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, να αξιοποιήσει τον ενδοτισμό του ΣΥΡΙΖΑ και να χρησιμοποιήσει κάπου δυναμικά την εν λόγω δραστήρια και αξιόλογη Ρομά, η οποία θα μπορεί να αποτελέσει τον" δούρειο ίππο" που θα διεμβολίσει το Τουρκικό προξενείο,  το οποίο  κάνει πολιτική στη Θράκη, εις βάρος της Ελλάδας, μοιράζοντας εκατομμύρια ευρώ, για να εξαγοράζει τους πάντες!

Η Σαμπιχά Σουλειμάν, έχει την  παρρησία και τη λεβεντιά που απαιτείται αλλά  διαθέτει και το απαιτούμενο θάρρος για να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχουν  δημιουργήσει οι Τούρκοι στην περιοχή!
Χρόνια τώρα αποκαλούμε την μειονότητα της Θράκης Μουσουλμανική κι όχι τουρκική!!
Αν δεν είναι τουρκική,τότε γιατί χρειάζεται να υπάρχει  το Προξενείο στη Θράκη;;
Για να μοιράζει "μαύρα χρήματα" , προς ελαφροσυνείδητους και για να εξαγοράζει σιωπές;

Γιαυτό να κάνει-- εδώ και τώρα-- ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αυτό που δεν έκαναν οι άλλοι ομόλογοί του, τόσα χρόνια : να πάρει το Προξενείο από τη Θράκη και να το πάει( όχι στον αγύριστο όπως του αξίζει, αλλά)στη  Θεσσαλονίκη!

Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει τούτη την ώρα της μεγάλης κρίσης, αν θέλει να ΣΩΣΕΙ ότι απόμεινε από τη Θράκη!
Επίσης θα πρέπει να χαράξει μία νέα πολιτική που θα εφαρμόσει στην εν λόγω περιοχή, με διορισμό μόνιμου υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα της Θράκης! Και ο υφυπουργός αυτός να εγκατασταθεί στη Θράκη!
Με ένα τέτοιο εθνικό σχέδιο δράσης, κι όταν  η πολιτεία συνεργασθεί όπου πρέπει με την Εκκλησία,μπορεί να υπάρξουν τα αποτελέσματα που πρέπει!
Χάνουμε τη Θράκη μας, κάθε μέρα που περνάει!
Το επίσημο κράτος των Αθηνών, δείχνει αδύναμο μέχρι στιγμής, για να αντιμετωπίσει το ύπουλο σχέδιο της Τουρκίας εις βάρος της Θράκης!
Αν δεν γίνει  κάτι δραστικό τώρα, δια χειρός του ίδιου του Πρωθυποργου της χώρας μας, φοβούμαι ότι θα κλάψουμε αύριο πικρά!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: