Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΒΟΥΛΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ!

SHARE
Του Σωτήρη Μ. Τζούμα
Ο άνθρωπος δεν παίζεται!
Είναι γελοίος!
Άνοιξε τον οχετό του πριν λίγες ημέρες και θέλησε να μας δηλητηριάσει για την ιστορία μας! Και επανήλθε σήμερα για να μας πεί για την παράδοση του Αγίου Φωτός -μία παράδοση 2000 ετών- ότι...
πρόκειται για ένα ειδωλολατρικό έθιμο,για το οποίο ξοδεύουμε τεράστια ποσά, για να το μεταφέρουμε από την Αγία Πόλη της  Ιρρουσαλήμ,  στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!
Και αυτό το κάνουμε όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί   νοιώθουμε έναν απέραντο σεβασμό εμείς οι Χριστιανοί και ιδιαιτέρως οι Έλληνες Χριστιανοί για το Άγιο Φώς, καθώς και για τις συνθήκες  που βγαίνει ,  εντός του Ναού, εκεί στα Πανάγια προσκυνήματα.
Και βγήκε ο τρισάθλιος ανήμερα της Μεγάλης Τρίτης να μας κοροϊδέψει και να μας εγκαλέσει για τα έξοδα που γίνονται για την μεταφορά του!
Και ότι δήθεν, αν ο Χριστός  ζούσε σήμερα-- σώπα καλέ που  πιστεύει(sic)8και στην ύπαρξη του Χριστού--θα ήθελε τα έξοδα της μεταφοράς του Φωτός να δινότανε στους φτωχούς και εμπερίστατους συνανθρώπους μας!
Μα πόσο απέραντα υποκριτής μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για να λέει τέτοιες αρλούμπες!
Ας κλείσει επιτέλους τον οχετό που διαθέτει και ας σταματήσει να δηλητηριάζει  αυτό το λαό!
Ότι κι αν κάνει, ψήφους δεν πρόκειται  να  πάρει από το λαό μας! Ούτε καν από τους ομοϊδεάτες του!
Επέλεξε έναν πολύ ολισθηρό δρόμο για να βγεί στην επιφάνεια! Κι όσο επιμένει να τον βαδίσει μέχρι το τέλος είναι σα να υπογράφει το προσωπικό Βατερλό  του! Διότι όχι μόνον οι μεγάλοι άνδρες αυτής της ζωής, αλλά και οι μικροί και σπιθαμιαίοι έχουν τα δικά τους Βατερλό, τηρουμένων των αναλογιών!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: