Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στο 3,2% μειώνεται το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

SHARE
Συνεχίζει να κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 3,2 μονάδων. 



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Εφημερίδας των Συντακτών» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποσπά στην «πιθανότητα ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές» ποσοστό 23,3% και το κυβερνών κόμμα 20,1%, ενώ στην κατάταξη ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 6,1%, ΚΚΕ 4,9%, Το Ποτάμι 4,2%, ΠΑΣΟΚ 3,1%, Ανεξάρτητοι Ελληνες 2,4%, Δημοκρατική Αριστερά 1%, Αλλο Κόμμα 4,1%. «Ακυρο-Λευκό» 5,5%, «Δεν έχω αποφασίσει» 2,1%, Αποχή 10,1% και «Δεν απαντώ» 13,1%. Μάλιστα, η πλειονότητα των Ελλήνων, δεν θέλει εκλογές, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση. 



Στο μεταξύ, όσον αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας,  τέσσερις στους δέκα ερωτηθέντες  απάντησαν πως ο Σταύρος Δήμας δεν είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, ενώ το 41% «δεν τον γνωρίζω». Κατάλληλο πρόσωπο για την Προεδρία απάντησε πως είναι το 31% και μη κατάλληλο το 24%. 

H μελέτη διενεργήθηκε από τη VCITIZENS και πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά σε δείγμα 800 πολιτών, από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: