Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Ανοιχτή» η αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα

SHARE
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αυξήσεις στον ΦΠΑ στα φάρμακα άφησε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Δεν δεσμεύομαι ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στον ΦΠΑ στα φάρμακα, δεν μετέχω στις διαπραγματεύσεις, δεν είμαι εκείνος που διεξάγει τη διαπραγμάτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ζητήματα που άπτονται της φορολογικής πολιτικής είναι ζητήματα του ΥΠΟΙΚ. Είναι ανοιχτή η συζήτηση» σχολίασε ο υπουργός Υγείας, όπως μεταδίδει το skai.gr.
Ο κ. Βορίδης εξήγησε ότι «η στρατηγική της κυβέρνησης (με την τρόικα) είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, το τέλος του μνημονίου, και η συζήτηση, από ‘κει και πέρα, για τον τρόπο που θα δανείζεται η χώρα.»
Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «βαθιά θεσμική εκτροπή» αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών με μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Όταν κάποιος ψηφίζει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ψηφίζει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι για έγκριση πολιτικής, η έγκριση της κυβερνητικής πολιτικής γίνεται με 151, με επιμέρους νομοσχέδια» σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, «κανένας σοβαρός βουλευτής δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα Τσίπρα». «Το σημαντικό είναι να κατατεθούν προτάσεις για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, ως αναστρέψιμα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: