Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

''ΚΥΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. ΙΤΑΛΙΑ''...

SHARE
Για αποτυχία των στόχων λιτότητας και κύμα κυβερνητικών κρίσεων σε Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιταλία κάνει λόγο η αυστριακή εφημερίδα Die Presse...

Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα, οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Πορτογαλία απειλούνται με διάλυση, τα προγράμματα λιτότητας που συμφωνήθηκαν με κόπο κλονίζονται και όλα αυτά οδηγούν σε αστάθεια στις χρηματαγορές.
Σύμφωνα με την Die Presse τις μεγαλύτερες ανησυχίες προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στην Πορτογαλία, οι οποίες αναμένεται να επισκιάσουν τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, την ερχόμενη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, στο επίκεντρο της οποίας θα πρέπει να βρεθεί το θέμα της επόμενης δόσης του δανείου στην Ελλάδα.
Στις ειδικές αναφορές του άρθρου για τις εξελίξεις στην Ελλάδα επισημαίνεται πως, έπειτα από την αποχώρηση του αριστερού κόμματος της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση στην Αθήνα και τα πρόσφατα προβλήματα γύρω από το προσωρινό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, η πολιτική ηγεσία υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται σε παράλυση και η κυβέρνηση αναγκάσθηκε να παραδεχθεί πως δεν θα επιτύχει τους μεταρρυθμιστικούς στόχους της στον δημόσιο τομέα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: