Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

''OXI ΣΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ''...

SHARE
Την αντίθεσή τους στην υποχρεωτική ένταξη στον ΟΑΕΕ όλων όσων έχουν οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα, ακόμη και σε χωριά κάτω των 2.000 κατοίκων ...
εκφράζουν 13 «γαλάζιοι» βουλευτές σε επιστολή που απηύθυναν προς τον γενικό γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Αθ. Μπούρα.
Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα οι βουλευτές, «τις τελευταίες μέρες διακινείται η άποψη ότι για να αντιμετωπισθεί το έλλειμμα του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), πρέπει να ενταχθούν υποχρεωτικά στον ΟΑΕΕ όλοι όσοι έχουν οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα και σε χωριά κάτω από 2000 κατοίκους».
Σύμφωνα με τους ίδιους, «η λογική να επιβληθεί η ασφάλιση ΟΑΕΕ στον υπερήλικα καφετζή και την κομμώτρια, θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την επαρχία και την τοπική κοινωνία», καθώς «θα κλείσουν καφενεία και θα δουλεύουν πολλοί παράνομα χωρίς βέβαια να πληρώνει κανείς».
«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, επειδή ζούμε στην επαρχία και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στην επαρχία, ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια ρύθμιση η οποία θα λειτουργήσει απολύτως αντίστροφα από αυτό που θα επιδιώκει το οικονομικό επιτελείο», υπογραμμίζουν, προσθέτοντας ότι οι οικονομικές παράμετροι της ρύθμισης που ισχύει σήμερα υπερκαλύπτουν τις προϋποθέσεις ένταξης κάποιου στον ΟΑΕΕ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: