Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ...

SHARE
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους ο γερμανός Επίτροπος Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η Ελλάδα...
θα πετύχει την υπερκάλυψη των δαπανών της από τα έσοδα του κράτους, εφόσον εξυπηρετείται το εξωτερικό της χρέος, ως το τέλος του έτους.
«Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα σε ό,τι αφορά την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Έτινγκερ σε συνέντευξή του στην Schwäbische Zeitung και επισήμανε ότι «το 2014 πρέπει να σκεφτούμε την περαιτέρω ανάπτυξη και να δούμε εάν είναι δεδομένη η ικανότητα εξυπηρέτησης του χρέους ή με ποιον τρόπο θα μπορούσε ενδεχομένως αυτή να επιτευχθεί».
Στην ίδια συνέντευξη, αναφερόμενος στην κρίση στην Ευρωζώνη, ο γερμανός επίτροπος επισήμανε την ανάγκη η Ευρώπη να γίνει ταχύτερη και ισχυρότερη και να διαθέτει τη δυνατότητα δυναμικής παρέμβασης στα κράτη- μέλη, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, προς όφελος του συνόλου της Ένωσης.
Πηγή: ΑΜΠΕ
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: