Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

''ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ''...

SHARE
Η πτώση του ΑΕΠ στις χώρες της κρίσης στην Ευρωζώνη έχει επιβραδυνθεί και τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί, εκτιμά η τελευταία έκδοση της Deloitte που εξετάζει τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας...

Ειδικότερα για την Ευρωζώνη υποστηρίζει ότι το 2013 θα είναι ένα μεταβατικό έτος, σημειώνοντας πως οι εξαγωγές είναι η κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη, ενώ η ζήτηση και οι επενδύσεις δεν δείχνουν να συμβάλλουν προς την ίδια κατεύθυνση.
Παράλληλα επισημαίνει ότι βραχυπρόθεσμα η ανάπτυξη μπορεί να είναι υποτονική και όχι ραγδαία.
Για την παγκόσμια οικονομία αναφέρει ότι εμφανίζει σημάδια βελτίωσης ξεπερνώντας γεγονότα που τείνουν να εμποδίσουν τη θετική της πορεία.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η δημοσιονομική συρρίκνωση φαίνεται να αντισταθμίζεται από άλλους θετικούς παράγοντες, στην Ιαπωνία μια νέα νομισματική πολιτική υπόσχεται καλύτερη ανάπτυξη και τέλος στις ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές αγορές, η κρίση παραμένει σε «διαχειρίσιμα» επίπεδα παρά την κρίση της Κύπρου.
Πηγή: ΑΜΠΕ
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: