Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ETOIMAZETAI TO ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ...

SHARE
Στη διαδικασία εκπόνησης του τελικού σχεδίου για την αλλαγή του ρόλου ορισμένων νοσοκομείων είναι το υπουργείο Υγείας, όπως δήλωσε ...ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως είπε, «θέλουμε από τη μία να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες φροντίδας στους πολίτες και από την άλλη να έχουμε καλύτερη διαχείριση των πόρων και του ανθρωπίνου δυναμικού».
Ερωτηθείς αν υπάρχει και η σκέψη ενοποίησης Κέντρων Υγείας με Πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, είπε πως υπάρχει στο γενικό σχέδιο του υπουργείου, όμως δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή.
Μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Γεωργιάδης, διαβεβαίωσε πως λουκέτο νοσοκομείων δεν πρόκειται να υπάρξει και δεν προβλέπεται σε κανένα σχέδιο. Όπως είπε, αυτό το οποίο θα γίνει, ξεκινώντας από την Αττική και προχωρώντας σιγά-σιγά προς την Περιφέρεια, θα είναι η αλλαγή του χαρακτήρα ορισμένων νοσοκομείων.
Ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε πως για παράδειγμα από μία γενική κλινική θα γίνει ένα κέντρο υγείας πρωτοβάθμιας αστικού τύπου, θα γίνει ένα κέντρο χρονίων πασχόντων, θα γίνει εξωτερικά ιατρεία. Δηλαδή δεν πρόκειται να σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες υγείας, απλώς θα αλλάξει ο χαρακτήρας του, πρόσθεσε.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: