Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ακόμα και αν γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να κάνει από μόνος του κυβέρνηση

SHARE
Το αποτέλεσμα των stress tests για τις ελληνικές τράπεζες παρουσιάζει αβεβαιότητες, σύμφωνα με την έκθεση της Goldam Sachs, που έχει στην κατοχή του το newmoney.gr, με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει η έκθεση η πολιτική αβεβαιότητα είναι διαχειρίσιμη, καθώς ακόμα και αν γίνουν εκλογές και τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να κάνει μόνος του κυβέρνηση.
Η αναβαλλόμενη φορολογία προφέρει ενίσχυση στα ίδια κεφάλαια, άλλα υπάρχει αβεβαιότητα όσον αφορά στην αποδοχή των κλάδων αναδιάρθρωσης. Υπάρχουν ακόμα σημαντικά ερωτήματα και κενά όσον αφορά στα κόκκινα δάνεια ενώ τα πολιτικά ρίσκα είναι αυξημένα αν γίνουν κοινοβουλευτικές εκλογές στις αρχές του επόμενου έτους.
Top peaks αναφέρονται οι Εθνική με τιμή στόχο τα 3,15 και ένδειξη «buy», και η Alpha με τιμή στόχο 0,82 και ένδειξη «buy».
Η αβεβαιότητα όσον αφορά στις αξιολογήσεις στα stress test πηγάζει από πιθανές διαφοροποιήσεις στη μεθοδολογία που θα χρησιμοποιήσει η ΕΚΤ σε σχέση με την BlackRock
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: