Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι για τα προγράμματα παιδικών κατασκηνώσεων

SHARE
Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ τα προσωρινά Μητρώα Δικαιούχων και Παρόχων στο πλαίσιο του προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις για το 2014.
Οσοι δικαιούχοι επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση μπορούν να το κάνουν από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι.
Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ενώ τα δικαιολογητικά που ενδεχομένως τη συνοδεύουν, κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 15:00.
Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που η αιτιολογία αποκλεισμού από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι «Μη προσκόμιση Δικαιολογητικών», οι δικαιούχοι οφείλουν απαραιτήτως εκτός από την ηλεκτρονική τους ένσταση να προσκομίσουν στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ τα δικαιολογητικά που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, προκειμένου να εξετασθούν οι ενστάσεις τους.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: