Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία

SHARE
Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία
«Σε κάθε συνέντευξη του κ. Σαμαρά αναδεικνύεται η τεράστια απόσταση που τον χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρει ο Πάνος Σκουρλέτης σε δήλωσή του σχετικά με τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο Βήμα της Κυριακής.

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στα λεγόμενα του κ. Σαμαρά και τονίζει:«οπως αγνόησε το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησής του μετά τις εκλογές του 2012, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, έτσι και τώρα συνεχίζει να αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών απέναντι στην πολιτική του»

Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία, σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης σχολιάζοντας τα λεγόμενα του πρωθυπουργού στη συνέντευξή του στο «Βήμα». «Θεωρεί πως μπορεί να κυβερνά χωρίς πολιτική νομιμοποίηση, γι? αυτό και επιδιώκει με κάθε τρόπο να συγκροτήσει μια πλαστή προεδρική πλειοψηφία», συμπληρώνει.
«Ο κ. Σαμαράς είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει συστάσεις περί σεβασμού των κανόνων της δημοκρατίας γιατί επί των ημερών του η δημοκρατία καταρρακώθηκε σε όλα τα επίπεδα.

Τελικά, μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να βλέπει την αντικοινωνική και ισοπεδωτική πολιτική που εφάρμοσε ?ως λύτρωση για την κοινωνία», τονίζει ο κ. Σκουρλέτης.

Φωτογραφία: Eurokinissi
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: