Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

1 ή 2 Ιουλίου οι βαθμολογίες των υποψηφίων

SHARE
Την 1η Ιουλίου ή το αργότερο στις 2 του μηνός θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.
Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις προς τα Λύκεια προγραμματίζεται πιθανότατα για την Κυριακή 29 Ιουνίου, ώστε οι βαθμοί να ανακοινωθούν στα σχολεία την 1η ή το αργότερο στις 2 Ιουλίου.
Πάντως τελείωσε ήδη η βαθμολόγηση στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου, Φυσική, Βιολογία).
Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η τελική ολοκλήρωση-οριστικό κλείδωμα θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου σταδιακά για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εκτός των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων, που θα κλειδώσουν οριστικά το Σάββατο 28 Ιουνίου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: