Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Έκτακτο : Τετράδα Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο τους «Ανθρωποφάγους» …Στο κατόπι τους Ελληνικά F-16

SHARE
Έκτακτο : Τετράδα Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο τους «Ανθρωποφάγους» …Στο κατόπι τους Ελληνικά F-16
Ανεβαίνει το θερμόμετρο κατακόρυφα στο Αιγαίο και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πλέον Ορατός και ίσως μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά …

Μια τετράδα Τούρκικων Μαχητικών το μεσημέρι μπήκαν στο FIR Αθηνών και πέταξαν πάνω από το νησιώτικο σύμπλεγμα των Φούρνων έχοντας στο κατόπι τους Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν από τη νήσο Σκύρο και πήραν στο κυνήγι τα Τούρκικα !
Τα Τούρκικα πετούσαν στο γνωστό σχηματισμό με το ένα ζεύγος να προστατεύει και να καλύπτει το άλλο σε διαφορετικό ύψος (πάντα οπλισμένοι ) …Στην Περιοχή έφτασαν και μαχητικά μας που απογειώθηκαν από νησί του βορείου Αιγαίου …Αλλά οι Τούρκοι είχαν ήδη αποχωρήσει!
ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, ο οποίος εισήλθε στις 14:46 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Λέσβου και Χίου, πραγματοποίησε στις 15:11 υπέρπτηση άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 2.800 πόδια (2 α/φ) και στα 10.000 πόδια (2 α/φ). Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:16.
Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: