Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΠΟ 27 ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

SHARE
Υπέρβαση σε ποσοστό 16,8% από τους στόχους για το πρώτο τρίμηνο του 2014 είχαν τα 27 νομικά πρόσωπα και φορείς της Γενικής Κυβέρνησης με προϋπολογισμό άνω των 20 εκατ. ευρώ...
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα αποτελέσματα των 27 νομικών προσώπων ή φορέων παρουσιάζονται αυξημένα σε σχέση με το στόχο του Α' τριμήνου κατά 31,5 εκατ. ευρώ περίπου και στη λίστα που δημοσιεύθηκε καταγράφονται οι φορείς που τα πήγαν καλύτερα, όσοι απέκλιναν αλλά και 5 φορείς που δεν έδωσαν λογαριασμό, μεταξύ των οποίων η ΕΛΣΤΑΤ και η ΕΕΤΤ.
Από τα στοιχεία προκύπτουν τα ακόλουθα:

- Τα αποτελέσματα των είκοσι επτά (27) νομικών προσώπων-φορέων Γενικής Κυβέρνησης με προϋπολογισμό άνω των 20 εκατ. ευρώ παρουσιάζονται αυξημένα σε σχέση με το στόχο του Α' τριμήνου κατά 31,5 εκατ. ευρώ περίπου ή 16,8%. Η απόκλιση αυτή δικαιολογείται.

- Πέντε (5) φορείς (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) και Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) δεν έχουν υποβάλει στοιχεία στοχοθεσίας.

- Δέκα (10) φορείς (Πράσινο Ταμείο, Πανεπιστήμιο Αθηνών-Ειδικός Λογαριασμός, ΕΜΠ-Ειδικός Λογαριασμός, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (Τ.Α.Π.Α.), Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), ΜΟΔ ΑΕ, ΟΚΑΝΑ, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και ΑΚΑΓΕ) βρίσκονται εντός στόχου το Α' τρίμηνο 2014.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: