Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κλείνει αύριο το μεσημέρι η Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου

SHARE
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου από τις 16:00 έως το αργότερο τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, δηλαδή της Πέμπτης 5 Ιουνίου, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Κιάτου (Χ.Θ. 107,3) και Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 120,9) στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, θα διακοπεί προσωρινά και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.
Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης της Γέφυρας της Άνω Διάβασης Θαλερού στη ΧΘ 115,6 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (OLYMPIA JV, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).
Υπενθυμίζεται ακόμη, ότι ειδικά κατά τις βραδινές ώρες (21:00 έως 06:00) έχουν προγραμματιστεί για λόγους συντήρησης -και ήδη ανακοινωθεί στα ΜΜΕ- παρακάμψεις μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και στα τμήματα μεταξύ κόμβων Καλαβρύτων (ΧΘ 158,9) και Ακράτας (ΧΘ 149,5) για το ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και μεταξύ των κόμβων Δερβενίου (ΧΘ 142,5) και Ακράτας (ΧΘ 149,5) για το ρεύμα προς Πάτρα.
Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στα ανωτέρω χρονικά διαστήματα και τμήματα του οδικού δικτύου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: