Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αναπόφευκτη η παράταση για την καταβολή των φορολογικών δηλώσεων

SHARE
Αναπόφευκτη η παράταση για την καταβολή των φορολογικών δηλώσεων
Αναπόφευκτη η παράταση για την καταβολή των φορολογικών δηλώσεων ? Δεν δίνεται παράταση στην υποβολή του φόρου

Αναπόφευκτη χαρακτηρίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών την παράταση κατά ένα μήνα στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αφού αν και απομένουν μόλις 15 ημέρες για την καταληκτική ημερομηνία της 30 Ιουνίου δεν έχουν υποβληθεί ακόμα πάνω από 3.300.000 Ε1.

Όπως αναφέρει το Mega, αν και τα τελευταία 24ωρα γίνονται προσπάθειες αναβάθμισης του taxis, έμπειρα στελέχη του ΚΕΠΥΟ αναφέρουν ότι το σύστημα δεν μπορεί να αντέχει τέτοιο φορτίο.
Παράγοντες του υπουργείο Οικονομικών σημειώνουν πάντως ότι πως αν δοθεί παράταση έως το τέλος Ιουλίου, η καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου δεν θα πάει πιο πίσω, αφού αν φορολογούμενος καταθέσει την δήλωσή της την τελευταία μέρα του Ιουλίου, θα πρέπει να πληρώσει αυθημερόν και τον φόρο.

Έως τις 30 Ιουνίου που εκπνέει η προθεσμία θα πρέπει να υποβάλλονται κάθε μέρα 223.735 δηλώσεις για να προλάβουν όλοι οι φορολογούμενοι την προθεσμία
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: