Σάββατο 10 Μαΐου 2014

''YΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ''...

SHARE
«Κάποιοι πάνε για μαλλί και θα βγούνε κουρεμένοι», δήλωσε ο γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρηςαναφερόμενος στις περιπτώσεις οικονομικά εύρωστων πολιτών που εκμεταλλευόμενοι...
τα χαμηλά εισοδήματα που δηλώνουν στην εφορία διεκδικούν το επίδομα. «Πηγαίνουν να πάρουν τα πεντακόσια ευρώ και θα βρεθούν να πληρώνουν δέκα και είκοσι χιλιάδες. Υπάρχει όριο στη θρασύτητα», είπε ο κ. Θεοχάρης στο πλαίσιο εκδήλωσης που οργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο και η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.

Αναφερόμενος στη φοροδιαφυγή τόνισε ότι είναι το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό. Όμως δεν μπορεί να παταχθεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Απαιτούνται αλλαγές σε πολλά επίπεδα αλλά και επιχειρησιακή ικανότητα η οποία δεν υπάρχει σε επαρκές επίπεδο.
«Πρέπει να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα και να συνεχίσουμε τις αλλαγές. Αυτές αποτελούν τις επενδύσεις για το μέλλον. Υπήρχε ένα πάρτι, τελείωσε και μας έμεινε ο πονοκέφαλος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.
Σχετικά με την έναρξη της περιόδου κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων και τις εκκαθαρίσεις φόρου ο κ. Θεοχάρης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα αντίστοιχα με αυτά που είχαν καταγραφεί πέρυσι.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: