Σάββατο 24 Μαΐου 2014

"Δυσκολευόμαστε να βρούμε χάκερ που δεν καπνίζουν χασίς"

SHARE
Το FBI εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβει ειδικούς στην κυβερνοασφάλεια που κάνουν χρήση κάνναβης. Η υπηρεσία δυσκολεύεται να βρει και να προσλάβει χάκερ που να μην καπνίζουν χασίς, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε ο διευθυντής της Τζέιμς Κόμεϊ.
Η πολιτική του FBI απαγορεύει σε όσους εργάζονται για την υπηρεσία να έχουν κάνει χρήση κάνναβης τα τελευταία τρία χρόνια.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η Wall Street Journal, το FBI αναγνωρίζει ότι αυτή η πολιτική περιπλέκει τις προσπάθειες της υπηρεσίας να προσλάβει χάκερ.
Ο διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ δήλωσε σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να προσλάβω μία σημαντική εργατική δύναμη για να αντιμετωπίσω αυτούς τους κυβερνοεγκληματίες και κάποια από αυτά τα παιδιά θέλουν να καπνίζουν χόρτο, ερχόμενοι στη συνέντευξη.
Ερωτηθείς τι θα πρέπει να κάνει κάποιος που κάνει χρήση κάνναβης και θέλει να ζητήσει δουλειά στο FBI, ο Τζ.Κόμεϊ απάντησε: «Θα πρέπει να καταθέσει την αίτησή του», δείχνοντας προς μία αλλαγή πολιτικής.
Newsroom ΔΟΛ
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: