Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...

SHARE
ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
Εντάξει ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, το ρεπορτάζ όμως είναι ένα και δεν επιδέχεται διάψευσης. Μπορεί ο Στουρνάρας να έχει μάθει τα δημοσιονομικά, δεν έχει ακόμα μάθει, όμως, τα πολιτικά. Θέλει πολύ... 
δουλειά και ακόμα πιο πολλά χρόνια για να καταλάβει τι συμβαίνει στη ΝΔ. Έχουμε και λέμε λοιπόν :
1. Σε ενδεχόμενη βαριά ήττα της ΝΔ το βράδυ της μεθεπόμενης Κυριακής θα δεχθεί ομαδικά πυρά από τα στελέχη της ΝΔ.
2. Ενδεχομένως τα πυρά αυτά θα προέλθουν και τον από τον ίδιο τον πρωθυπουργό με μορφή επίσημης διαρροής για να αποποιηθεί τις δικές του ευθύνες για το εκλογικό αποτέλεσμα που θα έρθει.
3. Εκτός της εσωκομματικής κριτικής από μεσαία στελέχη και βουλευτές της ΝΔ θα τον περιλάβουν πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ και συνεργάτες του Καραμανλή. Η πρώτη που θα τον.... περιποιηθεί θα είναι η Ντόρα. Υπό προϋποθέσεις και ο Αβραμόπουλος. Σίγουρα πάντως οι άνθρωποι του Καραμανλή.
4. Θα τον αδειάσουν όλοι οι άνθρωποι της αγοράς. Όσοι σήμερα τον κατηγορούν για αλαζονική συμπεριφορά θα βγουν μπροστά να τον τελειώσουν από παντού.
5. Του την φυλάνε και οι τραπεζίτες. Εκεί θα γίνει το μεγάλο πάρτι γιατί δεν θέλουν να στηρίξουν τον Στουρνάρα για διάδοχο του Προβόπουλου.
6. Αυτά. Κρατήστε την ανάρτηση και θα μας θυμηθείτε σύντομα...
Fimotro
Σ.Σ. Όσοι δεν κρατήσετε την ανάρτηση, στείλτε μας email να σας στείλουμε το link...
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: