Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ρομποτικός συλλέκτης σπέρματος λειτουργεί χωρίς χέρια...

SHARE
Το παράξενο μαραφέτι του βίντεο ήρθε να ανακουφίσει τους δωρητές σπέρματος. Είναι ο «αυτόματος συλλέκτης σπέρματος» της κινεζικής Sanwe Medical Group, ένα μηχάνημα που προσομοιώνει την ερωτική επαφή και προσφέρει «95% πιθανότητα επιτυχίας».
Η οθόνη στο πάνω μέρος προβάλλει «ερεθιστικές εικόνες», ενώ πιο κάτω βρίσκεται μια θήκη που εκτελεί παλινδρομική κίνηση. Το πέος εισάγεται στην κινούμενη θήκη μέχρι ο χρήστης να... δωρίσει το σπέρμα του με επιτυχία. Επιπλέον, ο αυτόματος συλλέκτης σπέρματος προσφέρει και μια «λειτουργία απευαισθητοποίησης για την πρόωρη εκσπερμάτιση», κατά την οποία τρίβει συγκεκριμένα σημεία του πέους για να μειώσει την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων.
Η Sanwe, πάντως, δεν είναι η μόνη εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτό το χώρο -τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον δύο ακόμα εταιρείες στην Κίνα προσφέρουν αντίστοιχα συστήματα. To μοντέλο της Sanwe παρουσιάστηκε το 2011 στη Διεθνή Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού στο Σενζέν της Κίνας.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: