Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

SHARE
Ερχονται μπόνους και αυξήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους. Αν το ακούτε σαν ανέκδοτο κάνετε λάθος. Το νέο σύστημα αξιολόγησης φέρνει μπόνους για το 85% των δημοσίων υπαλλήλων και... 
προβλέπεται και θα δοθεί σύμφωνα με τον υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2015.
Οι αυξήσεις αυτές θα είναι συνδεδεμένες με την αξιολόγηση των υπαλλήλων που θα γίνει για το 2014 και θα πραγματοποιηθεί τους δύο πρώτους μήνες του 2015.
Σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, οι απολαβές κάθε υπαλλήλου θα είναι ανάλογες με τα προσόντα του, την απόδοσή του και την θέση ευθύνης που κατέχει.
Όμως όπως προβλέπεται, το 15% των δημοσίων υπαλλήλων θα πάρει φέτος κάτω από τη βάση στην αξιολόγηση, μόλις το 25% θα αριστεύσει, ενώ το 60% θα… περάσει τη βάση.
Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 85% θα… «περάσει» την αξιολόγηση και θα πάρει τελικά το μισθολογικό μπόνους που προβλέπει το υπουργείο. Έτσι περίπου 100.000 εργαζόμενοι θα μείνουν στάσιμοι μισθολογικά, ενώ 550.000 θα πάρουν αύξηση.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: