Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Καταιγισμός δηλώσεων για τα δήθεν δωράκια στην κυβέρνηση

SHARE
Το «Πρώτο Θέμα» σε σχέση με τις υπουργικές ανακοινώσεις που προκάλεσε το ρεπορτάζ για τα μέλη της κυβέρνησης οι συνεργάτες των οποίων αποδέχθηκαν ακριβό φορητό υπολογιστή ως χριστουγεννιάτικο δώρο εταιρείας σχολίασε τα εξής:
«Με κατάπληξη, αλλά και με κατανόηση λόγω Χριστουγέννων, αντιμετωπίσαμε τις κραυγές ορισμένων μελών της κυβέρνησης, συνεργάτες των οποίων αποδέχθηκαν για λογαριασμό τους πανάκριβα χριστουγεννιάτικα δώρα. Πρόκειται για ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑτος», το οποίο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, αφού υπάρχουν και οι σχετικοί διάλογοι-ντοκουμέντα.
Θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε την ευαισθησία των υπουργών της κυβέρνησης, αφού διαδέχονται μια Νέα Δημοκρατία η οποία επέδειξε ιδιαίτερη και μοιραία «ροπή» προς τα κάθε είδους «δωράκια». Το γεγονός, όμως, ότι τα γραφεία των υπόλοιπων 14 σημερινών υπουργών τήρησαν άψογη στάση, αρνούμενα να δεχθούν δώρα, παρά μόνον ευχές, καταδεικνύει ότι ήδη ένα τμήμα της κυβέρνησης έχει πρόβλημα με τα του οίκου του.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με την απάντηση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» είπε:
Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με την ανακοίνωσή της επιμένει στην αθλιότητα με το κατασκευασμένο παραπλανητικό δημοσίευμα - προϊόν φάρσας. Και μόνον το γεγονός ότι, οι «Υπουργοί» αντικαταστάθηκαν τώρα από «συνεργάτες» και «περιβάλλοντα», επιβεβαιώνει ότι, το δημοσίευμα είναι ψευδές και συκοφαντικό. Μετά την άμεση αντίδραση Υπουργών που εθίγοντο και της Κυβέρνησης δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, όλοι έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί και ποια είναι η αλήθεια. Αλλά για τους συγκεκριμένους, το θράσος δεν έχει όρια..
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: