Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώνει Τούρκος συνεργάτης του Σωκράτη Ξυνίδη...συγχαρητήρια κ. Παπανδρέου!

SHARE
ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ της αποκαλούμενης «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης», του «Συλλόγου Τούρκων Επιστημόνων Δυτικής Θράκης» και της «Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» αποτελεί ο κ. Σινάν Καβάζ, στενός συνεργάτης του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη, στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί στην Ξάνθη.
Ο κ. Καβάζ αποτελεί τον εκπρόσωπο των ανθελληνικών συλλόγων που δρουν στην περιοχή και στοχεύουν στη συνεχή έκθεση της χώρας μας στους διεθνείς οργανισμούς. Στην ουσία δηλαδή ο κ. Ξυνίδης, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και εκλεκτός του πρωθυπουργού, έχει στο γραφείο του άνθρωπο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια «βομβαρδίζει» συνεχώς ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων με καταγγελίες ότι δήθεν η Ελλάδα καταπιέζει τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης....»»»»
O στόχος, είναι να αποδοθεί στη μουσουλμανική μειονότητα ο ψευδεπίγραφος τίτλος «τουρκική», να νομιμοποιηθούν οι ψευδομουφτήδες και να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε 60.000 μουσουλμάνους τους εξωτερικού.
«Ο Σινάν Καβάζ με την ομιλία του μετέφερε στο ακροατήριο τις παραβιάσεις δικαιωμάτων εις βάρος 60.000 Τούρκων της Δυτικής Θράκης των οποίων αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια και επίσης τόνισε ότι παύτηκε η λειτουργία των μειονοτικών συλλόγων, επειδή η ονομασία τους εμπεριείχε τη λέξη ‘‘τουρκικός’’», αναφέρει η ανακοίνωση της αποκαλούμενης «Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Ευρώπης», του γνωστού εγκάθετου φιλοτουρκικού οργάνου, περιγράφοντας τα όσα υποστήριξε ο στενός συνεργάτης του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καβάζ, κατά τη διάρκεια παράλληλης εκδήλωσης προς την 7η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης με τίτλο «Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης», της οποίας προήδρευε ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ενωσης Ευρωπαϊκών Λαών κ. Χανς Χάινριχ Χάνσεν, ο κ. Καβάζ, που ήταν βασικός ομιλητής, μίλησε με εμπάθεια εναντίον της Ελλάδας κατηγορώντας τη ότι δήθεν «παραβιάζει τα δικαιώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης».
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Καβάζ έστειλε και επιστολή προς την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, με τίτλο «Τα προβλήματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης», επιχειρώντας από τη μια να εκθέσει την Ελλάδα διεθνώς και από την άλλη να εμφανίσει ότι δήθεν στην ελληνική Θράκη υπάρχουν «Τούρκοι». Συγκεκριμένα, στην επιστολή του αναφέρει: «Η παραβίαση του δικαιώματος της μειονότητας να αναγνωρίζεται ως τουρκική αποτελεί βασικό πρόβλημα σήμερα».
Μάλιστα χρησιμοποιεί ως παράδειγμα την παράνομη από τον Αρειο Πάγο «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» αναφέροντας: «Η Τουρκική Ενωση Ξάνθης έχει νόμιμα αναγνωριστεί από όλους τους τομείςτης κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής ζωής της Ελλάδας από το 1927 έως το 1983, όταν ξαφνικά οι ελληνικές αρχές ‘‘ανακάλυψαν’’ ότι ήταν παράνομη και αποτελούσε εδαφική απειλή, με αποτέλεσμα να διακόψουν τη λειτουργία της». Βέβαια, ο κ. Καβάζ παρέλειψε να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ένωση όπως αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ» (16/09/2007) με το «βίντεο της ντροπής» έχει αναλάβει να προωθήσει τα «εκλεκτά παιδιά της Αγκυρας» στην ελληνική Βουλή, με εκδηλώσεις όπου ηχούν τα συνθήματα «τουρκική ψήφος σε Τούρκο», «Μην ψηφίσετε γκιαούρη», «Να τρομάξουμε όσους ψηφίζουν γκιαούρηδες».
Παρ’ όλα αυτά, ο συνεργάτης του κ. Ξυνίδη δεν παραλείπει να καταγγείλει την Ελλάδα ότι «αρνείται την ύπαρξη κάθε εθνικής μειονότητας και αναγνωρίζει μόνο μουσουλμανική μειονότητα».
Από "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: