Τα παιδιά του Αντιπροέδρου της Βουλής στο "αναρχικό" στέκι

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Τα παιδιά του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Νιώτη, ήταν ανάμεσα στα 41 άτομα που συνελήφθησαν χθες στο...Ρεσάλτο, γνωστό στέκι Αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι.Λαμπρό παράδειγμα για τη νέα γενιά! Αυτό είναι το μήνυμα που περνάμε στη νεολαία κ. Νιώτη; ΑΝΑΡΧΙΑ;;; Εσείς ως Αντιπρόεδρος της Βουλής αποτελείτε θεματοφύλακα του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Θα μας πείτε βέβαια, ενήλικα είναι τα παιδιά και εδώ δεν έχετε άδικο! Αλλά...Αφού συνελήφθησαν γιατί δεν κάνατε έστω μια δήλωση, να μας πείτε ξεκάθαρα..Είμαι περήφανος για την πράξη των παιδιών μου (ενήλικα και τα 2) ή έκαναν λάθος και καταδικάζω τις ενέργειές τους.Δε νομίζουμε να περιμένατε να ''κουκουλωθεί'' η υπόθεση;;;;;Δυστυχώς, το ξεκίνημα δεν είναι καλό ούτε για το ΠΑΣΟΚ.. και πολύ αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου!
Στα 22 άτομα που συνελήφθησαν στο στέκι αντιεξουσιαστών "Ρεσάλτο" ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τον εισαγγελέα...
...Ανάμεσα στα 22 άτομα ήταν και η κόρη και ο γιος του αντιπροέδρου της Βουλής βουλευτή του ΠαΣοΚ κ.Νιώτη Στο στέκι " Ρεσάλτο" βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 κενά μπουκάλια, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια, 2 μπιτόνια εύφλεκτο υγρό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής.

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog