Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ξεκάθαρη θέση απο τα κόμματα για τα Blogs...

SHARE
Εχθές είδαμε στα ιστολόγια μια ανάρτηση σχετικά με δηλώσεις του Γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ Μπαμίχα και του προέδρου Γ. Καρατζαφέρη κατά των blogs γενικά. Στο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR αναρτήθηκε η παρακάτω σχετική απάντηση του του κυρίου Μπαμίχα:
'Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αφορούν απόσπασμα της ομιλίας μου σχετικά με τα bloggs και τους blogers, αισθάνομαι υποχρεωμένος να παράσχω τις πιο κάτω διευκρινίσεις. H αναφορά μου στο 4ο Συνέδριο του Λαϊκού Ορδοδόξου Συναγερμού, σε "γλοιώδη σκουλίκια του πολιτικού Ιντερνετ" , είναι αυτονόητο ότι με αυτήν την έκφραση ήθελα να κατηγορήσω εκείνους, που οι ίδιοι ξέρουν γιατί πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους έτσι.
Ειδάλλως, με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να εκδηλώσω την φιλία και την εκτίμησή μου, στο υγιές σώμα των blogers, που αποστολή τους είναι να μεταφέρουν ελεύθερα τις απόψεις των Ελλήνων πολιτών. Με την οφειλόμενη τιμή και εκτίμηση.
Απόστολος Μπαμίχας Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ'
ellinasblog σχόλιο: Κύριε Μπαμίχα βρείτε το πολιτικό θάρρος να πείτε τα πράγματα με το ονομά τους, χωρίς να μπλέκεται με αόριστες και γενικόλογες δήθεν "διευκρινήσεις" τα ξερά με τα χλωρά... Γιατί αλλιώς το μόνο που καταφέρνετε, είναι να ενισχύετε και με το δικό σας παράδειγμα, πως στα Ελληνικά κόμματα τις θέσεις δεν τις παίρνουν οι αξιότεροι αλλά οι προτεινόμενοι από τις γραμμές του εκάστοτε προέδρου. Yπάρχει και εδώ αναφορά στο http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_4198.html
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: