Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Διαχρονικές...μίζες και Ολυμπιακοί Αγώνες!

SHARE
Η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης Χριστοφοράκου προβλέπεται αμφίρροπη, αφού οι Γερμανικές αρχές παραμένουν φειδωλές σε ότι αφορά τις αντιδράσεις τους για το μέγα σκάνδαλο. Εφόσον ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία άσκησης δίωξης εις βάρος του για αδικήματα απιστίας (και δωροδοκίας), που τελέστηκαν εις βάρος της μητρικής εταιρείας, τότε αποτελεί πρόβλημα λόγω δεδικασμένου, το σενάριο της επιστροφής του στην Ελλάδα.
Ομως εκείνο που μας ανησυχεί είναι τα περίφημα..διπλά βιβλία των κομμάτων μετά τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις για την υπόθεση Τσουκάτου. Αν υπάρχουν δημιουργείται μείζον πολιτικό θέμα και αν δεν υπάρχουν τότε κάποιοι έχουν κάνει..μάλλον αρπαχτές!
Φαίνεται απο την δικογραφία ότι τελικά οι μίζες..είναι διαχρονικές αφού οι επίμαχες υποθέσεις αφορούσαν την απονομή 'δωρεών' και μαύρου χρήματος, ΠΡΙΝ, κατά την ΔΙΑΡΚΕΙΑ, και ΜΕΤΑ τους Ολυμπιακούς Αγώνες που τελικά θα τους πληρώσουμε...χρυσούς γιατί και οι πολίτες διεκδικούν ένα μετάλλιο. Αυτό της υπομονής που ξεχειλίζει....
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ
Σύμφωνα με τον Κυριακάτικο τυπου υπάρχουν τα εξής ταξινομημένα στοιχεία ως τώρα:
1 Η επιλογή να καταστεί άμεσα κατηγορούμενος στη Γερμανία φαίνεται ότι είναι η βασική προτεραιότητα των συνηγόρων του. Για να συμβεί αυτό, πρέπει ο Μ. Χριστοφοράκος να ομολογήσει ευθέως τη συμμετοχή του στη διακίνηση χρημάτων μέσω των μαύρων ταμείων της εταιρείας.
* Η παραδοχή του πρέπει να αφορά παράνομες πράξεις μετά το 2003, αφού όσα έγιναν εκεί πριν, έχουν πλέον παραγραφεί. Απολύτως απαραίτητο είναι, επίσης, να «δώσει» συγκεκριμένα ονόματα γερμανών συνεργατών του στη διοίκηση της εταιρείας, που δεν έχουν μέχρι σήμερα διωχθεί. (Πληροφορίες από τη Γερμανία φέρουν τον κ. Χριστοφοράκο να το έχει ήδη πράξει κατονομάζοντας έναν 65χρονο, πρώην ηγετικό στέλεχος της Siemens. Ο οποίος εκλήθη ήδη από την εισαγγελέα Χερλ).
* Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν πως δεν χρειάζεται η ομολογία αυτή να συνδυάζεται και με την αποκάλυψη ονομάτων-αποδεκτών των μαύρων χρημάτων στην Ελλάδα. Τα περίφημα cd με ονόματα ελλήνων πολιτικών, τα οποία φέρεται να έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογραφικά γραφεία για ασφάλεια, αποτελούν ένα είδος «άμυνας».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: