Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Στην κυκλοφορία το φθηνότερο αυτοκίνητο του κόσμου !!

SHARE
Πραγματικότητα είναι, πλέον, το μικρό ινδικό «θαύμα» της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.Έφτασε η στιγμή για τον πρώτο κάτοχο του φθηνότερου αυτοκινήτου στον κόσμο να οδηγήσει το απόκτημά του στους δρόμους του Μουμπάι, στην Ινδία.Σύμφωνα με αρκετές εκτιμήσεις ειδικών της αυτοκινητοβιομηχανίας, το Νano της Tata φιλοδοξεί με το μέγεθός του και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου να αλλάξει τις μεταφορικές συνήθειες εκατομμυρίων Ινδών και όχι μόνο. Η προώθησή του στην παραγωγή αποτελεί ένα θετικό βήμα, καθώς οι αμφιβολίες είχαν συσσωρευτεί «επικίνδυνα» τον τελευταίο καιρό αφού η εταιρεία υποχρεώθηκε να κλείσει ένα εργοστάσιο παραγωγής της στην ανατολική Ινδία.
«Η εταιρεία έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία του συγκεκριμένου μοντέλου εδώ και ένα χρόνο…τώρα πλέον δείχνει ότι η γραμμή παραγωγής βρίσκεται σε λειτουργία και το μοντέλο είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει», σχολιάζει δημοσιογράφος του περιοδικού Autocar Professional. Περίπου 100.000 άτομα επιλέχτηκαν με κλήρωση για να είναι οι πρώτοι τυχεροί οδηγοί του Nano, την ίδια στιγμή που η εταιρεία έχει λάβει 203.000 παραγγελίες. Το μοντέλο στην απλή έκδοση πωλείται για 140.000 ρουπίες αν και αναμένεται να υποχωρήσει στις 100.000 ρουπίες (2.055 δολάρια).

πηγή Καθημερινή
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: