Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

«Πέρασε »η τροπολογία για τα Βαρέα και τα Ανθυγιεινά !!

SHARE
Με 50 ψήφους υπέρ έναντι 49 κατά και μετά από ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ , ψηφίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο 2ο θερινό τμήμα της βουλής , η τροπολογία του υπουργείου απασχόλησης για τη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών. «Ο ουσιαστικός λόγος που προτιμήσαμε την κοινή υπουργική απόφαση αντί για το προεδρικό διάταγμα , ήταν ότι η αναθεώρηση του καταλόγου των βαρέων και ανθυγιεινών δεν είναι μια εφάπαξ διαδικασία καθώς ο τρόπος ζωής και εργασίας αλλάζει ραγδαία και δεν πρέπει να εγκλωβιστεί ο κατάλογος σε ένα Προεδρικό Διάταγμα το οποίο για να αλλάξει θέλει πολλά χρόνια». Αυτό δήλωσε η υπουργός απασχόλησης Φάνη Πετραλιά.
Παράλληλα απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης , διευκρίνισε ότι η υπαγωγή ή μη των εργαζομένων στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών δεν επηρεάζει τις μικτές αποδοχές τους απλώς όσοι υπάγονται στα βαρέα πληρώνουν μεγαλύτερο ασφάλιστρο.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: