Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Πετρέλαιο νέα πτώση - Η Βενζίνη στα ύψη !!

SHARE
Πτωτικά κινήθηκε η τιμή του πετρελαίου βαδίζοντας προς την μεγαλύτερη εβδομαδιαία απώλεια από τον Ιανουάριο εν μέσω εικασιών ότι η παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική ύφεση θα περιορίσει τη ζήτηση στα καύσιμα.Το πετρέλαιο έχει υποχωρήσει κατά 9,5% αυτή την εβδομάδα καθώς αναμένεται ότι η κατανάλωση πετρελαίου στις ΗΠΑ, την χώρα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση παγκοσμίως θα παραμείνει περιορισμένη. Τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν την ημέρα της Ανεξαρτησίας, η οποία θεωρείται η κατεξοχήν μέρα με την μεγαλύτερη κατανάλωση βενζίνης. Χθες τα futures για το πετρέλαιο υποχώρησαν στα 59,25 δολάρια το βαρέλι.
Η τιμή του αργού πετρελαίου για παράδοση τον Αύγουστο υποχώρησε κατά 5 σεντς στα 60,36 δολάρια το βαρέλι στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το πετρέλαιο αναμένεται ότι θα κινηθεί πτωτικά την επόμενη εβδομάδα εν μέσω εικασιών ότι η παγκόσμια ύφεση και οι απολύσεις θα περιορίσουν τη ζήτηση και θα αυξήσουν τα αποθέματα. Σύμφωνα με 41 αναλυτές του πρακτορείου Bloomberg εκτιμούν ότι τα futures θα υποχωρήσουν.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: