Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Το πανηγύρι της Eurovision που καταλήγει σε παρωδία..

SHARE
Τελικά για να δούμε τη θέση θα πάρουμε στην πολυδιαφημισμένη και χρυσοπληρωμένη Eurovision!Ας θυμηθούμε το τραγούδι για άλλη μια φορά, ας το προωθήσουμε, να πάμε καλά, όχι για εμάς για την φουκαριάρα την τσέπη μας, όπου για κάθε εκδήλωση της ελληνικής eurovision σκορπά εκατομμύρια λες και είναι ρύζι...Έχουμε την οικονομική κρίση, η eurovision μας μάρανε... αλλά ok, good luck!
Το καρναβάλι που κάποιοι ονομάζουν διαγωνισμό τραγουδιού ή αλλιώς Eurovision, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Όμως, μέσα από το συγκεκριμένο πανηγύρι, με μεγάλη ευκολία πραγματοποιείται και η προπαγάνδα της Τουρκίας. Έτσι, ο περιφερόμενος θίασος των τούρκων “καλλιτεχνών” έφτασε στην Ελληνική Θράκη. Μαζί με τον θίασο έδωσε το βροντερό παρών και ο αρχι-θιασώτης πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή. Οι τούρκοι λοιπόν κατέφθασαν για να παρουσιάσουν το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Και φυσικά, επέλεξαν εντελώς “τυχαία” την πόλη της Κομοτηνής για την παρουσίαση αυτή. Βεβαίως, “τυχαία” δεν ήταν μόνον η επιλογή της περιοχής, αλλά και οι κουβέντες που ξεστόμισε η εκπρόσωπος των τούρκων. Είπε η κ. Χαντισέ, απευθυνόμενη σε δημοσιογράφους ότι : “Ήρθαμε στην Κομοτηνή να παρουσιάσουμε το τραγούδι μας, διότι εδώ κατοικεί ένας μεγάλος αριθμός ομοεθνών μας, κι εμείς περιμένουμε την ψήφο τους”.
Κοιτάξτε, που η τουρκάλα τραγουδίστρια μας “διαφώτισε” γύρω από το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας. Εμείς οι “αδαείς” τόσα χρόνια πιστεύαμε ότι η μειονότητα είναι μουσουλμανική κι όχι τουρκική.
Πέρα όμως από τα αστεία, η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν, ακόμη και μια τραγουδίστρια της πλάκας, μπορεί και προπαγανδίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο, σκεφτείτε σε τι απελπιστικό σημείο έχει οδηγηθεί το κράτος. Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για την κινητοποίηση από πλευράς δικαιοσύνης. Όσο για τους πολιτικούς; Αυτοί ασχολούνται με τις δημοσκοπήσεις, ας μην τους ενοχλήσουμε καλύτερα…
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: