Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Από τον Κάτμαν στον Τρεμόπουλο..

SHARE
Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Ωχρή πολιτική συμμορία υφαρπαγής της ψήφου σας έχει εν όψει των ευροεκλογών συσταθεί από καιρού. Πρόκειται για τους πάσης φύσεως οικολόγους υπο-οικολόγους και ανθυπο-οικολόγους οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με την δημοσκοπική τάξη πραγμάτων επιχειρούν να κατευθύνουν την πολιτική φορά ενός εκάστου εξ ημών για το εξής ίδιον όφελος:
Ο αποπροσανατολισμός του εκλογικού σώματος από τα ατιμώρητα εγκλήματα των πρωταιτίων της λαϊκής εξαθλίωσης, και η απόκρυψη των ενόχων. Προβάλουν οι αχρείοι την ισοπεδωτική λογική τού όλοι ίδιοι είναι, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ των ίδιων ακόμη και εκείνους που κατά την σύγχρονη ιστορία μας δεν μας έχουν εξουσιάσει ποτέ, (ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ), προκειμένου να κατευθύνουν την ψήφο διαμαρτυρίας στους ακροβάτες του οικολογικού τσίρκου!
Είναι αυτοί που κατά καιρούς με τις αναρριχήσεις τους στις κουπαστές ποντοπόρων δεξαμενόπλοιων, ή με τις μασκοφόρες καταδύσεις τους στα βάθη μιας χωματερής παρουσιάζουν εκ του ασφαλούς ένα αναποτελεσματικό υπερθέαμα επαναστατικής γυμναστικής αφού: Ποτέ με τα εφέ τους δεν απότρεψαν την εξακολούθηση της μολυσματικής ή ρυπαντικής λειτουργίας μιας παραγωγικά κερδοφόρας μηχανής.
Αντιθέτως. Σε πείσμα των θεατρινισμών τους η ληστρική εκμετάλλευση του γήινου πλούτου καλά κρατεί, τα μονοπύθμενα πλοία συνεχίζουν ανενόχλητα τους πλόες τους, οι παραλίες εξακολουθούν να τσιμεντώνονται οι χωματερές αυξάνονται και πληθύνονται μεταναστεύοντας σαν τους μουσουλμάνους παντού και την συνθήκη του Κιότο, μόλις πρόσφατα η νούμερο ένα ρυπογόνος χώρα στον πλανήτη, οι ΗΠΑ, υπέγραψαν αλλά με πολλά αστεράκια .
Οι ίδιοι όμως έχουν εξ αυτών από χρόνια ενταχθεί στις μη κυβερνητικές οργανώσεις για την υποδόρια χρηματοδότηση των οποίων ολοένα και πληθαίνουν οι αποδεδειγμένες καταγγελίες, πως πίσω τους κρύβονται μυστικές υπηρεσίες όπως για παράδειγμα η CIA στην περίπτωση των δημοσιογράφων δίχως σύνορα. (κάποια στιγμή θα αναφερθώ με στοιχεία στα πεπραγμένα τους). Μα ακόμη και εκείνες, όπως η WWF, που επιδοτούνται εμφανώς, στο όνομά μας αλλά δίχως την συγκατάθεσή μας, εντάχθηκαν στην καθημερινότητά μας είτε δια μέσου πιστωτικών καρτών είτε δια μέσου δευτερογενών συναλλακτικών υποχρεώσεών μας για να καταστούμε εμείς οι ακούσιοι χορηγοί τους.
Το χείριστο όμως δεν είναι αυτό. Είναι πως κατ’ επιταγή των αφεντάδων τους προχώρησαν ως μη όφειλαν όχι σε ένα βήμα, αλλά σε ένα άλμα παραπέρα. Κομματικοποίησαν τις δήθεν απολίτικες δραστηριότητές τους για να κατέλθουν στον στίβο των ευρωπαϊκών εκλογών, μέσω των οποίων το μόνο όφελός μας στην απευκταία εκδοχή που θα ψηφιστούν, είναι κάποιος από αυτούς να εισπράττει παχυλούς μισθούς Βρυξελλών για να επιχορηγήσει πλουσιοπάροχα την Ελληνική ζωή του.
Χώρια που ορισμένοι εξ αυτών όταν ερωτώνται για θέματα αιχμής, όπως η οικονομική κρίση ή τα Σκόπια αν δεν απαντήσουν προκαλώντας το εθνικό μας συναίσθημα, περίπτωση Σκοπίων, παριστάνουν από άγνοια τούς Ευρωπαίους που στήθηκαν δια της βίας να παρακολουθήσουν κινέζικη όπερα, περίπτωση οικονομικής κρίσης. Στην βάση αυτής της λογικής λοιπόν ποιος εμποδίζει ποιον να εξυφάνει ένα κόμμα υγείας, ή μηχανικής, ακόμη ακόμη με δεδομένη την εγκληματικότητα ένα κόμμα αστυνόμευσης..
Τα κόμματα όμως δεν είναι πυροσβέστες ώστε να ξεσηκώνονται από τον κώδωνα συναγερμού για να σβήσουν κάθε τόσο μια κοινωνική φωτιά. Και ούτε τα πολιτικά προβλήματα λύνονται αποσπασματικά Διαφορετικά στην περίπτωση που θα εισπράξουν πάνω από μηδέν κόμμα τόσο επί τοις εκατό, σας υπόσχομαι πως στις επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές θα συστήσω κόμμα ψαράδων και θα το εντάξω στην αρπαχτή των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Γιατί είμαστε πολλοί ανεξαρτήτως του αν είμαστε σκόρπιοι.
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: