Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τρίζουν απο σκάνδαλα τα 2 μεγάλα πολιτικά κόμματα

SHARE
Να υποβαθμίσει το θέμα που προέκυψε με την αποκάλυψη ότι το Ελληνικό Δημόσιο και ο ΟΤΕ παρίστανται ως πολιτική αγωγή στην υπόθεση της Siemens αλλά και την επισήμανση – γκάφα, από τους νομικούς συμβούλους του κράτους, με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο κάνει λόγο για πληρωμές σε πολιτικούς «των δύο μεγαλύτερων κομμάτων», επιχειρεί η κυβέρνηση.
Ερωτηθείς για το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απέδωσε «νομική διάσταση» και όχι πολιτική στο έγγραφο του νομικού συμβουλίου του κράτους.
Υπενθυμίζεται ότι νομικοί σύμβουλοι υιοθετούν, σε επίσημο έγγραφο, ότι δόθηκαν μίζες σε πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Διαβάστε περισσότερα «Το χαρτί δε χάθηκε αλλά κρύφτηκε», δήλωσε στον City o Γιάννης Μαντζουράνης, συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων. «Η υπόθεση αυτή είναι προδιαγεγραμμένη και όλα ναρκοθετημένα», πρόσθεσε. Κορυφαίο θέμα είναι για το ΠΑΣΟΚ το επίμαχο έγγραφο. Σύμφωνα με τους κυρίους Ρόβλια και Καστανίδη, το θέμα δίνει νέα τροπή στο σκάνδαλο Siemens και αυτός ήταν και ο λόγος που έκλεισε αιφνιδιαστικά η Βουλή.
«Ο κόσμος τo' χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας. «Αναρωτιόμαστε ακόμα και σήμερα, γιατί έκλεισε η Βουλή; Η Βουλή έκλεισε διότι ένα είναι το κοινό μυστικό: παραγραφή. Παραγραφή που βολεύει και τους δυο, όσο κι αν κάποιοι φωνάζουν και κάποιοι προσπαθούν να το κρύψουν. Η παραγραφή είναι το μυστικό. Όμως, στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και στη συνείδηση των πολιτών δεν παραγράφονται τα αδικήματα. Μπορεί να την γλιτώνουν από ποινικής πλευράς, αλλά δεν θα την γλιτώσουν όσον αφορά το πολιτικό κόστος. Οι Έλληνες πολίτες έχουν κουραστεί πια τα βλέπουν το ίδιο έργο. Και στις 7 του Ιούνη θα δώσουν την απάντησή τους», κατέληξε.
Με αφορμή την υπόθεση Siemens, νέα επίθεση στον Θ. Πάγκαλο εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα «Οι τρόφιμοι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θορυβημένοι από τη λάσπη των σκανδάλων, τις αποκαλύψεις ότι η Siemens τροφοδοτούσε με χρήματα τα δυο πολιτικά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν ένα μέρος της λάσπης να το πετάξουν στο ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που είναι ασυμβίβαστο με τους επιχειρηματίες, με το κεφάλαιο και την κερδοφορία. Τους προειδοποιούμε: Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας. Πάνω από όλα τη λάσπη την πετάνε για να κλείσουν τα μάτια των φίλων και οπαδών τους που νιώθουν απογοητευμένοι, όταν συχνά πυκνά δίπλα στη ΝΔ ακούγονται και τα σκάνδαλα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: