Σάββατο 30 Μαΐου 2009

'Τα Κράτη ευτυχούν μόνο όταν τιμωρούνται οι Αδικίες'

SHARE
'Τα Καράτη ευτυχούν μόνο όταν τιμωρούνται οι Αδικίες' είχε πεί ο Πλάτωνας και ίσως ταιριάζει στην σύγχρονη Εληνική πραγματικότητα. Περι ηθικής των πολιτικών και περι Ευρωεκλογών όπως ασχολούνται οι περισσότεροι. Το αναφέρω διότι τα κόμματα εξουσίας πέρα απο τις υποσχέσεις οφείλουν να αποκαταστήσουν τις αδικίες που διεξάγονται διαχρονικά. Ιδίως αυτές που αφορούν τον πολίτη, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισονομία και ισοπολιτεία που ως έννοιες λησμονήσαμε στο ορυμαγδό της βαρβαρότητας και παπαγαλίας. Η ουσία είναι ότι σε αυτή την αναμέτρηση δεν έχουμε δει ή ακούσει ουσιαστικό πολιτικό λόγο για την θέση και το ρόλο της Ευρώπης στην Ελλάδα. Αλλά να δούμε και τι συμβαινει για τα μικρότερα κόμματα και ιδίως τούτο που φιλοδοξεί να ανέβει βαθμίδα.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Επειδή έγινε λόγος θέλω να θέσω ερωτήματα για τα μικρότερα κόμματα και ιδίως για τον κόμμα των Πράσινων Οικολόγων καθώς υπάρχουν και άλλα 2 μικρότερα οικολόγων, αλλά το πρώτο πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις πηγές χρηματοδότησής του. Αναφέρεται σε ρεπορτάζ ότι οι Πρασινοι Οικολόγοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους για εθνικά θέματα. Είναι αυτοί που υποστήριζαν ότι οι Σκοπιανοί μπορούν αν αυτοπροσδιορίζονται όπως και οι υπόλοιπες μειονότητες και υπήρχε παλιότερη δήλωσή τους που ανέφερε ότι οι Σκοπιανοί θα μπορούσαν να φέρον το όνομα 'Μακεδονία'.
Ως πολίτης θέτω ξεκάθαρο ερώτημα. Oι Πράσινοι Οικολόγοι τι θέση έχουν για την ονοματοδοσία των Σκοπιων; Θεωρούν ότι υπάρχουν άλλες μειονότητες πέραν των θρυσκευτικών στην Ελλάδα τις οποίες σεβόμαστε; Θέλουμε ξεκάθαρο λόγο και όχι αναμασήματα κ. Τρεμόπουλε και επίσημη ανακοίνωση για να ξέρουμε τι θα πράξουμε στις 7 Ιουνίου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: