Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Μόνιμη υπάλληλος στο Δημόσιο με μηνιαίο μισθό 53 ευρώ

SHARE
Το όνειρο να διορισθούν στο Δημόσιο το έχουν πολλοί, όχι όμως όταν ο μηνιαίος μισθός είναι το ποσό των… 53 ευρώ και μάλιστα με επιδόματα. Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πραγματικό, καθώς με αυτό το… αστρονομικό ποσό αμείβεται με σύμβαση του υπουργείου Παιδείας η 37χρονη καθαρίστρια στο Δημοτικό Σχολείο Μαχαίρας Ηρακλείου Γρηγορία Μακρογαμβράκη. Μάλιστα, σε αυτό το ποσόν περιλαμβάνεται και επίδομα 33 λεπτών για κάθε ένα από τα δύο παιδιά της.
Τα 53 ευρώ αντιστοιχούν σε… μίση ώρα δουλειάς, όπως αναφέρει η σύμβαση που έχει υπογράψει. Σύμφωνα πάντως με το υπουργείο Παιδείας, η σύμβαση είναι νόμιμη, γιατί αντιστοιχεί στον καθαρισμό μίας και μόνο αίθουσας, αφού το σχολείο είναι μονοθέσιο. Η 37χρονη είναι διαζευγμένη και για να τα βγάλει πέρα, καθαρίζει και τις αίθουσες του Νηπιαγωγείου Μαχαίρας Ηρακλείου με σύμβαση ορισμένου χρόνου, προκειμένου να κερδίσει άλλα 83 ευρώ, δηλαδή σύνολο 136 ευρώ το μήνα. Παράλληλα μαζεύει σαλιγκάρια και τα πουλάει, ενώ την βοηθά και η μητέρα της, που παίρνει μια μικρή σύνταξη του ΟΓΑ.

Πηγή: ALPHA
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: