Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Εχουν ξεκάθαρη θέση οι Πράσινοι Οικολόγοι για Σκόπια και μειονότητες;

SHARE
Ενα ενδιαφέρον προβληματισμό καταθέτει συνεργάτης μας που ασχολείται με κίνηση πολιτών. Αναφερει ουσιώδη ερωτήματα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ σήμερα ότι το Προβάδισμα που κυμαίνεται από 2,8% έως 6% διατηρεί το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 7ης Ιουνίου, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Συνεχίζουν τη δυναμική πορεία οι Οικολόγοι, οι οποίοι «αγγίζουν» στα γκάλοπ έως και 8,1% και έρχονται τρίτο κόμμα. Οι νέες δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν αποσυσπείρωση και χαλαρή ψήφο, με αποτέλεσμα να είναι μειωμένα τα ποσοστά των κομμάτων και οι Οικολόγοι-Πράσινοι να εισπράττουν την ψήφο δυσαρέσκειας των πολιτών.
Ομως το 'Παρόν' θέτει σήμερα κρίσιμα ερωτήματα που είναι και δικά μας για τον κόμμα των Πράσινων Οικολόγων καθώς υπάρχουν και άλλα 2 μικρότερα οικολόγων ενα εκ των οποίων του Βεργή. Αναφέρει το ρεπορτάζ ότι οι Πρασινοι Οικολόγοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει την θέησ τους για εθνικά θέματα. Είναι αυτοί που υποστήριζαν ότι οι Σκοπιανοί μπορούν αν αυτοπροσδιορίζονται όπως και οι υπόλοιπες μειονότητες και υπήρχε παλιότερη δήλωσή τους που ανέφερε ότι οι Σκοπιανοί θα μπορούσαν να φέρον το όνομα 'Μακεδονία'.

Ως πολίτης θέτω ξεκάθαρο ερώτημα. Oι Πράσινοι Οικολόγοι τι θέση έχουν για την ονοματοδοσία των Σκοπιων; Θεωρούν ότι υπάρχουν άλλες μειονότητες πέραν των θρυσκευτικών στην Ελλάδα τις οποίες σεβόμαστε; Θέλουμε ξεκάθαρο λόγο και όχι αναμασήματα κ. Τρεμόπουλε και επίσημη ανακοίνωση για να ξέρουμε τι θα πράξουμε στις 7 Ιουνίου.

ΚΙΝΗΣΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: