Τρίτη 6 Μαΐου 2014

''NA ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ''...

SHARE
Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από την Κόρινθο, όπου και βρίσκεται σε περιοδεία, ενόψει των ευρωεκλογών...
Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης που όπως είπε με «όπλο» την υψηλή φορολογία, έχει οδηγήσει χιλιάδες πολίτες να χάσουν τα σπίτια τους. Ο ίδιος υποστήριξε πως «εάν χρωστά ένας πολίτης θα του πάρουν το σπίτι, 26.000 σπίτια χάθηκαν και πάνε να μετατρέψουν τις φυλακές στην Κόρινθο, σε στρατόπεδο οφειλετών, σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, ας έρθουν, εδώ θα είμαστε στην Κόρινθο» είπε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος για να προσθέσει: «Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι σκληρά, είναι λαϊκισμός να προστατέψουμε τους συγγενείς μας, τους συμπολίτες μας, του αδερφού μας, του συνεργάτη μας το σπίτι που το παίρνουν για 2.000 ευρώ, που τον φορολόγησαν παράνομα; Τότε εμείς θα είμαστε λαϊκιστές απόλυτα».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να καλέσει τον ελληνικό λαό να συμπεριφερθεί «στο σπίτι τού γείτονα, το σπίτι του συναδέλφου, του συνεργάτη, του συγγενή, στο σπίτι του άγνωστου που μένει δίπλα μας, όπως θα ήταν το σπίτι το δικό μας, λαϊκίστικα αν θέλουν, αν θέλουν να δουν την αντίσταση του ελληνικού λαού θα την έχουν και θα την έχουν από όλους μας. Ενωμένοι θα είμαστε οι Έλληνες και όχι διαιρεμένοι».


«Καρφιά» κατά της Μαρίας ΣπυράκηΤη Μαρία Σπυράκη και την «εσωτερική» πληροφόρηση που είχε σχετικά με αεροπλάνα που κατέφθασαν από τη Γερμανία και την Ιταλία και τα οποία μετέφεραν cash χρήμα, στο διάστημα μεταξύ των δύο εκλογών σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνοντας: «Εκείνη, λέει, ότι επέλεξε να μην το πει για να μην τρομάξει τον κόσμο. Το ερώτημα είναι αν το είπε στον κ. Μπόμπολα διότι αν ένας επιχειρηματίας έχει τέτοιου είδους πληροφορία και την κρατάει για αυτόν, αντιλαμβάνεστε ποια είναι τα κέρδη και οι ζημίες άλλων. Το δεύτερο, έστω ότι λέει αλήθεια η κ. Σπυράκη, δεν υπάρχει καμία εγγραφή στον προϋπολογισμό ή στον ELA, ή στην Τράπεζα της Ελλάδος όπως μας πληροφορούν που να χρεώθηκε η Ελλάδα μετρητά τα οποία μπήκαν στις τράπεζες. Ποια είναι η εγγραφή; Καμία εγγραφή, άρα είτε λέει ψέματα, είτε συνέβη αυτό που συνέβη και στην Κύπρο. Διότι και στην Κύπρο, την ημέρα που έκαναν το «κούρεμα» του 50% παράνομα, αντισυμβατικά προς την ευρωζώνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ηθική, την ίδια στιγμή πρόβαλλαν ολόκληρα ρεπορτάζ και στο ΡΙΚ και στα ελληνικά κανάλια που έδειχναν αεροπλάνα με κοντέινερς να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Κύπρου και να μεταφέρουν στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου κοντέινερς με χρήματα. Ούτε εκεί υπάρχει κάποια εγγραφή» κατέληξε σχετικά ο κ. Καμμένος.


Ο Συμπιλίδης είναι «εφεύρεση» του ΣαμαράΣχετικά με τις... τρικυμίες στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή και τις αποχωρήσεις της κ. Γιαταγάνα και του κ. Γιοβανόπουλου, ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στο κλίμα εσωκομματικά υποστήριξε: «Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα πολιτών, είμαστε ένα κίνημα πολιτών με 270.000 Ελληνίδες και Έλληνες που συνυπογράψαμε την Ιδρυτική Διακήρυξη. Αυτό το κίνημα πολιτών είναι πανίσχυρο απέναντι στους επώνυμους, είτε αυτός είμαι εγώ, είτε το οποιοδήποτε άλλο στέλεχος». 

Ωστόσο, τόνισε πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι... πατερίτσα της ΝΔ, όπως πολλοί είχαν αρχικά πιστέψει. «Κάποιοι πίστεψαν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα γίνουν πατερίτσα της ΝΔ, κάτι σαν τη ΔΗΜΑΡ της κεντροδεξιάς. Αυτοί που πίστεψαν αυτά έφυγαν νωρίς, διότι το ζήτησαν, το διεκδίκησαν. Ο ένας έλεγε πάμε να βοηθήσουμε, να συγκυβερνήσουμε για να φύγει το ΠΑΣΟΚ, ο άλλος έλεγε ότι ζητά τη μεγαλοσύνη και τη μεγαλοψυχία του πρωθυπουργού, ο τρίτος μπήκε μέσα στην κυβέρνηση κατευθείαν και έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ενώ ψηφίστηκε από τους πολίτες κατά του μνημονίου. Κοιτάξτε κάτι, μπορεί να βρουν και άλλους, ο κ. Σαμαράς είναι ειδικός. Ο κ. Συμπιλίδης είναι δική του εφεύρεση. Εδώ έριξε τον Μητσοτάκη, τους ΑΝΕΛ δεν θα χτυπήσει; Ας μας χτυπήσουν όσο θέλουν, ας πάρουν όσους επώνυμους θέλουν. Είμαστε σαν την Λερναία Ύδρα, 580 βιογραφικά πολιτών υποψήφιων για την Ευρωβουλή είναι η δύναμή μας» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος σιευκρίνισε πως οι ΑΝΕΛ θέλουν τους 580 Έλληνες άνεργους μεταπτυχιακούς «που θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τους επώνυμους, τους τραγουδιστές, τους ταχυδακτυλουργούς. Ας τους κρατήσουν για αυτούς. Κάποιοι δεν αντέχουν τον αγώνα, το σέβομαι. Είναι δύσκολος ο αγώνας, είναι προσωπικές οι επιθέσεις, είναι πολύ σκληρό το παρακράτος. Εδώ, σε στελέχη μας μπαίνει μέσα το ΣΔΟΕ, κάνουν ελέγχους, εκβιάζουν, εκβιάζουν πολίτες, εκβιάζουν υποψηφίους. Όσο και να εκβιάζουν κάποιοι, θα αντέξουμε και όταν αντέξουμε θα τους ανατρέψουμε, για αυτό λέμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: